Jesenický med květový 950 g

Včelařské potřeby Ještěd
Naše cena:230,00 s DPH (200,00 Kč bez DPH)
Dostupnost: skladem ihned k dodání
Výrobce: Včelařská farma Kolomý
Katalogové číslo:1311

Jesenický květový med 

 

Je získán z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků.

 

Krystalizace medu – známka kvality

Krystalizace (lidově cukernatění, ačkoliv s cukrem to nemá nic společného) medu je přirozený proces, který značí, že je med kvalitní – nebylo do něj nic přidáno a nebylo s ním nešetrně zacházeno (nebyl zahříván nad přípustnou teplotu, zbavován zdraví prospěšných pylových zrníček ani do něj není přidán sirup).

Rychlost krystalizace závisí na poměru glukózy a fruktózy – světlý květový med krystalizuje dřív než tmavý medovicový med.

Jak opět dosáhnout tekutého medu?

Med můžete snadno ztekutit bez ztráty kvality – zahřejte ho ve vodní lázni při teplotě max. 50°C nebo v troubě s nastaveným termostatem opět na max. 50°C. Med nikdy nezahřívejte v mikrovlnné troubě, med tím znehodnotíte!

Med uchovávejte v temnu při teplotách 15-20°C.

 

 

Hmotnost: 950g


 

Včelařská farma: Jan Kolomý, Staré Město 296, 792 01


 

Skladovat v temnu do 25°C.

 

Český výrobek.

 

Mohlo by vás zajímat
Dárková krabička na med 1 sklenice 1 kg medu

Dárková krabička na med 1 sklenice 1 kg medu

Dárková krabička se samosvorným dnem na 1 sklenici medu

skladem ihned k dodání

21,00 Kč
Dárková krabička na med 2 sklenice 1 kg medu

Dárková krabička na med 2 sklenice 1 kg medu

Dárková krabička se samosvorným dnem na 2 sklenice medu (2x 1kg).

skladem ihned k dodání

26,00 Kč
Nejsme jen prodejce, máme VLASTNÍ VÝROBNÍ ŘADU
Vlastní sklady 99% ZBOŽÍ SKLADEM
Jsme tu pro vás už OD ROKU 1969
Možnost osobního odběru KAMENNÁ PRODEJNA
Balík expedujeme DO 24 HODIN

MenuX

Provozovatel webu, Výrobní podnik Ještěd, s.r.o., se sídlem Selská 647, Liberec 46001, IČ: 12345678, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím